tentoonstelling | Opleiding Landschaps- en tuinarchitecuur viert 60-jarig bestaan en verzamelt projecten van alumni

De Hogeschool Gent organiseert een feestelijke viering voor de zestigste verjaardag van onze opleiding landschaps- en tuinarchitectuur.
We verwachten je voor een feestelijke reünie met walking dinner op 22 november 2017 vanaf 19:00 in Muziekcentrum De Bijloke, Ingang Jozef Kluyskensstraat 2, 9000 Gent.
De informatie verschijnt ook op onze site landschaps-tuinarchitectuur.schoolofarts.be.

 

Oproep aan alumni van de opleiding

Van 9 november tot 3 december vindt een tentoonstelling plaats in de Zwarte Zaal van KASK en Conservatorium, de School of Arts van de HoGent, op de campus Bijloke.

Een overzicht van ons 60-jarige vakgebied is niets waard zonder de inbreng van onze alumni.  Daarom wordt aan alumni gevraag om één representatief project uit je loopbaan als landschaps- of tuinarchitect, landschapsplanner, landschapskunstenaar, fotograaf, plantenkweker, bloemsierkunstenaar, e.a. te kiezen en door te geven via het uploadformulier.

We vragen o.a.:
 – Eén project per alumnus, waarvan je auteur bent, of waaraan je in bureauverband aan hebt meegewerkt. In bureaus met meerdere alumni kan elke alumnus een project selecteren.
 – Korte beschrijving van het project (max. 200 woorden)
 – Kort cv met overzicht van je professionele carrière (200 woorden)
 – Grondplan van het project (300 dpi, aanleveren in .pdf of .jpeg)
 – max. 4 afbeeldingen (schets, 3D-visualisatie, foto, maquette,…) waarvan je de publicatierechten bezit (300dpi)
 – Foto van de alumnus (300 dpi)
 – Naam van het bedrijf

We zouden je gegevens ten laatste op 30 september willen ontvangen.

We zoeken projecten uit verschillende periodes, dus het zou mooi zijn mochten een aantal oudere projecten ook ingediend worden. De alumni binnen een familiebedrijf van de tweede generatie kunnen ook in naam van vader/moeder (al dan niet nog in leven) een project indienen.

Heb je nog een vraag over wat we precies zoeken? Contacteer Harlind Libbrecht (harlind.libbrecht@hogent.be).

De algemene website i.v.m. de festiviteiten, evenals de uploadpagina voor de inzending van de projecten voor de tentoonstelling vind je op deze pagina: http://landschaps-tuinarchitectuur.schoolofarts.be.

 

Organisatie: Docententeam Landschaps- en tuinarchitectuur