tentoonstelling | ’60 jaarringen, Melle-Gent’

De opleiding landschaps- en tuinarchitectuur bestaat 60 jaar. Om dit te vieren organiseert Hogeschool Gent een tentoonstelling ’60 jaarringen, Melle-Gent’ en een reünie voor haar alumni.  Leden van Kubiekeruimte worden van harte uitgenodigd voor deze activiteiten.

De tentoonstelling ’60 jaarringen, Melle-Gent’ loopt van 10 november tot 3 december 2017, 14u-18u, gratis toegang (zie bijlage).  De tentoonstelling biedt een blik op het werk van onze alumni, om zo de breedte van het vakgebied en de diversiteit van onze opleiding te weerspiegelen.

Openingsreceptie op donderdag 9 november om 19u in de Zwarte Zaal, Louis Pasteurlaan 2, 9000 Gent.

De reünie en viering vindt plaats op 22 november 2017 in het Muziekcentrum De Bijloke.  Ingang via Jozef Kluyskensstraat 2, 9000 Gent.  Het programma bestaat uit een korte academische zitting, een bezoek aan de tentoonstelling ’60 Jaarringen, Melle-Gent’ in de Zwarte Zaal en een walking dinner in het Muziekcentrum De Bijloke.   Daar ontmoeten verschillende generaties landschaps- en tuinarchitecten elkaar en is er tijd voor het ophalen van herinneringen of het smeden van nieuwe plannen in een gemoedelijke setting.

Leden van Kubiekeruimte worden van harte uitgenodigd voor deze reünie en viering op 22 november 2017.  Voor meer informatie en inschrijvingen kunt u terecht op de website van het KASK.
.
De inschrijvingen lopen tot 8 november 2017.