DSL Boekpresentatie ‘Landschapsarchitectuur: Tussen ontwerp en onderzoek’

Op 7 december presenteert de Dutch School of Landscape Architecture (DSL) haar eerste publicatie getiteld ‘Landschapsarchitectuur: Tussen ontwerp en onderzoek’.
De publicatie ‘Landschapsarchitectuur: tussen ontwerp en onderzoek’ is één van de uitkomsten van het Symposium DESIGN=RESEARCH, dat de DSL eind vorig jaar organiseerde.

Samenstelling en redactie: Steffen Nijhuis (TU Delft) en Danielle Niederer (DSL). Met bijdragen van: Joeri de Bekker, Steven Delva & Marieke Berkers, Noël van Dooren, Mark Eker, Harma Horlings, Joks Janssen, Inge Kersten & Hank van Tilborg, Sanda Lenzholzer, Madeleine Maaskant, Jan Herman Meijer & Danielle Niederer, Steffen Nijhuis, Jorrit Noordhuizen & Wieteke Nijkrake, Adrian Noortman, Jeroen de Vries & Johan Vlug, Egbert Stolk en Abe Veenstra.

Tijd en plaats
Locatie: Hoge Zaal, Academie van Bouwkunst Amsterdam, Waterlooplein 211-213, 1011 PG Amsterdam. Aanvang: 20.00 uur.

Aanmelden
Wil je de bijeenkomst bijwonen? Meld je s.v.p. aan via avb-webredactie@ahk.nl.

Verkrijgbaar als download en print
De publicatie is te downloaden via de DSL-website en als gedrukte versie verkrijgbaar via de DSL. Stuur hiervoor een email met naam en adres naar email@d-s-l.info en maak 21,00 euro (16,00 euro voor studenten / bedragen incl. verzendkosten) over naar NL47 INGB 0006 0357 75 ten name van de Dutch School of Landscape Architecture o.v.v. DSL publicatie. Het boek wordt na ontvangst van de betaling z.s.m. verzonden.