ontwerpwedstrijd | Cohousing of collectief wonen en samentuinen

Inside Out, event for interior+garden+art, organiseert met de steun van Samenhuizen vzw, Kenniscentrum Tuin+ (EhB) en KASK (HoGent) een ontwerpwedstrijd voor vers (max. 5 jaar actief) gediplomeerde architecten – tuin- en landschapsarchitecten – interieurarchitecten.

  Voor de landelijke site ‘Het Abtshof’ in Borlo wordt een ontwerpplan gevraagd.  Het ontwerp richt zich op woontypologieën (architectuur), gemeenschappelijke/privaat tuin(en) (tuin- en landschapsarchitectuur) en gepaste binneninrichting (interieurvormgeving).

Er kan voor elk onderdeel ook apart ingeschreven worden.

Meer info en het registratieformulier vind je op de website www.inside-out.gent/nl/wedstrijd

Deadline voor het inzenden van ontwerpen is donderdag 25 januari 2018.