vacature | Projectarchitect duurzame omgevingsaanleg (Voltijds – 4/5 bespreekbaar)

Ben je gepassioneerd in omgevingsaanleg en wil je meewerken aan een betere leefomgeving, dan is deze vacature bij Ingenieursbureau France in Lier iets voor jou.
Functieomschrijving

Als ontwerper omgevingsaanleg draag je bij tot een kwaliteitsvolle en duurzame leefomgeving. Je detailleert het ontwerp met gevoel voor esthetiek.
– Je maakt de technische vertaalslag naar plannen, meetstaat en lastenboek. Binnen het kantoor ben jij mee verantwoordelijk voor de groenaanleg. Je kan je inleven in een plek en je ontwerpt mee een kwaliteitsvolle buitenruimte
– Je gaat op een ecologische manier om met hemelwater. Je integreert dit op een natuurlijke wijze in het ontwerp.
– Je stelt een aanvraagdossier stedenbouwkundige vergunning op en beschrijft op een haast poëtische manier het ontwerp.
– Je controleert mee de werven. Bij dit alles handhaaf je een correcte administratieve afhandeling en bewaak je de doelstellingen, beleidslijnen en procedures (kwaliteit, budget, timing).

Profiel

Je bent in het bezit van een master/ bachelor landschapsarchitectuur, bio ingenieur, geologie, ecologie. Je kan vlot overweg met Auto-cad, MS Office, Adobe Acrobat, Sketch-Up en Photoshop. Relevante ervaring is een
pluspunt. Je hebt een neus voor esthetiek en goede landschapsarchitectuur. Je bouwt know-how op over materiaalgebruik en verhardingstechnieken. Je blijft op de hoogte van de laatste evolutie op het gebied van
ecologie.
Je bent communicatief, draagt klant- en resultaatgerichtheid hoog in het vaandel en voelt jezelf maatschappelijk betrokken. Je kan zelfstandig werken en leert graag bij.

Jobgerelateerde competenties

– Ontwerp van publieke ruimte, esthetisch vermogen en ruimtelijk inzicht
– Projectmatig werken, organiseren, plannen, opvolgen
– Budget controle
– Vergaderingen voorbereiden, deelnemen en verslaggeving opmaken
– Professionele informatie opzoeken en reglementering bijwerken
– Professioneel op de hoogte blijven van de laatste evolutie (leervermogen)

 

Persoonsgebonden competenties

– Resultaatgericht
– Klantgericht
– Contactvaardig zijn
– Analytisch vermogen
– Conceptueel denker
– Innovatief vermogen
– Samenwerken als hecht team
– Zin voor nauwkeurigheid

 

Aanbod

Ingenieursbureau France is actief in de domein omgevingsaanleg in de meest brede zin van het woord;
herinrichtingsprojecten (pleinen en straten), milieutechniek, integraal waterbeheer en stabiliteit. Samen werken wij in een creatief team met een netwerk van waardevolle partners aan een duurzame omgeving.
Studiebureau France is gekend voor de integrale benadering van het ontwerp binnen zijn omgeving. Er wordt een dialoog aangegaan met de plek, waarbij voor de verdere opdracht de technische vertaling in harmonie en
evenwicht is met het creatieve ontwerp. Uiteraard moet daarbij ook blijvend aandacht uitgaan naar de technische aspecten en de duurzaamheid van zowel ontwerp als uitvoering: kwaliteitszorg over de hele lijn. Op deze manier streven wij samen met een netwerk van partners naar een integratie van architectuur, kunst en techniek in de publieke ruimte.
Ingenieursbureau France biedt een boeiende en uitdagende werkomgeving waarin je je zin voor initiatief kwijt kan. Je krijgt de ruimte om je capaciteiten verder te ontplooien en je ambities waar te maken.
Je ontvangt een competitief salarispakket.

Zowel een vol- als deeltijdse uurrooster is bespreekbaar.

 

Solliciteren?

Ingenieursbureau France nv
‘t ijzermagazijn
t.a.v. Marianne France
Heilige Geeststraat 22, 2500 Lier
marianne.france@bureau-france.be
www-bureau-france.be