Picknick een lezing: Natuur in plan

Tijdens deze lunchlezing licht Martine Waterinckx van het Agentschap Natuur & Bos de nieuwe regelgeving rond natuurbeheerplannen toe. Deze regelgeving werd van kracht op 28 oktober 2017, mede door de noodzaak om aangepaste instrumenten te ontwikkelen voor de realisatie van de Vlaamse natuurdoelen in het kader van Natura 2000.

Daarnaast stelt Etienne Aulotte van Leefmilieu Brussel het Gewestelijk natuurplan van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest voor. Aan de hand van doelstellingen en concrete maatregelen draagt dit plan een visie uit voor de ontwikkeling van de natuur en de biodiversiteit in het Brussels Gewest tegen 2050. (De tweede presentatie zal in het Engels zijn.)

Met ‘picknick een lezing’ wil Kenniscentrum tuin+ een reeks interessante lezingen voorschotelen aan iedereen die professioneel of als student werkt in en met de buitenruimte.

 

Afspraak: 

vrijdag 16 maart van 13:00 tot 14:00

EhB Campus Jette, Laarbeeklaan 121, 1090 Jette

Vind de campus via Google Maps of via de bereikbaarheidsfiche.
(met de auto oranje peil volgen met ‘EHB campus’)

Een organisatie van EhB opleiding landschaps- en tuinarchitectuur & kenniscentrum tuin+