Vacature Projectcoördinator publieke ruimte

Het gemeentebestuur , Autonoom Gemeentebedrijf Kontich en OCMW van Kontich werken samen aan een warme, dynamische en aantrekkelijke leefgemeenschap. Op een open wijze bouwen we een klantvriendelijke, sociale en efficiënte dienstverlening uit. Zo versterken we onze vele troeven die bijdragen tot het welzijn van elke burger en tot de duurzame ontwikkeling van het gemeentelijk gebied.

Momenteel zijn wij op zoek naar:
Projectcoördinator publieke ruimteVoltijds (38/38) – contractueel – B1-B3

Kontichnaars verlangen een doordachte inrichting van de publieke ruimte. Wil je hieraan bijdragen en voor mensen en bedrijven een betere leefomgeving creëren? Dan is de functie van projectcoördinator publieke ruimte iets voor jou. Naast het uitbrengen van adviezen over en het maken van kleinschalige ontwerpen van (her)inrichting publieke ruimte, sta je in voor de bewaking van de procesvoortgang (uitvoering en opvolging), zowel intern als extern. Je hebt affiniteit met herinrichtingsprojecten en projectmatig werken. 

Wanneer kom je in aanmerking?

– Je beschikt over een bachelordiploma, een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs.
– Je toont interesse in of hebt affiniteit/ervaring met de werking van een overheid.
–  Je bent communicatief onderlegd.
– Je slaagt in de selectieprocedure: een schriftelijke opdracht (21 maart 2018) en een mondelinge proef met case incl. competentiegericht interview (vanaf week 16 april 2018).

Wat staat hier tegenover?

– Je verkrijgt een bruto aanvangswedde vanaf €28.949,88 per jaar (uit de privésector wordt maximaal 8 jaar relevante ervaring in aanmerking genomen), aangevuld met maaltijdcheques (8€), fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering, tweede pensioenpijler (3,5%), flexibele werktijden en tal van andere voordelen eigen aan het werken in een openbaar bestuur.

 Voor deze vacature wordt een wervingsreserve met een duur van 2 jaar vastgelegd. 

Kandidaatstelling

Wil je graag deel uitmaken van ons team? Stuur dan je gemotiveerde kandidatuur met cv en kopie van het gevraagde diploma door via e-mail aan personeel@kontich.be tegen 15 maart 2018.

 

De volledige functiebeschrijving vind je op de website van de gemeente Kontich.