Studiedag | Speelnatuur maken

Tijdens deze praktijkgerichte studiedag op donderdag 7 juni in Leuven wil Inverde de aanwezigen inspireren rond speelnatuur en goesting doen krijgen om ook zelf aan de slag te gaan. Inverde reikt hiervoor een aantal praktische tips en tricks aan die kunnen gebruikt worden bij de eigen speelnatuurprojecten.

In de voormiddag kom je meer te weten over (participatief) ontwerp, aanleg en beheer van een speelnatuurplek. Ook omgaan met risico’s en verantwoordelijkheden komt aan bod. Het verhaal is doorspekt met mooie, inspirerende praktijkvoorbeelden.

In de namiddag gaan we op terrein. Je krijgt vanuit de concrete praktijkervaring te horen waarop je moet letten bij ontwerp, aanleg en beheer van een speelnatuurplek.

Kruis alvast 7 juni aan in je agenda!  Laat je e-mailadres achter op de website van Inverde zodat we je op de hoogte kunnen brengen van de start van de inschrijvingen.

Een organisatie van Inverde.