vacature | Provincie Antwerpen zoekt tuin- en landschapsarchitect

De Provincie Antwerpen organiseert een selectieprocedure bij aanwerving/bevordering/interne mobiliteit/externe mobiliteit voor de functie van Tuin –en Landschapsarchitect voor de Dienst Architectuur en Vastgoed binnen het Departement Logistiek.

Je zal werken op volgend adres: Koningin Elisabethlei 22 – 2018 Antwerpen. De Provincie Antwerpen biedt de laureaat een voltijdse contractuele functie met een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur aan.

De provincie neemt een vergelijkende selectieprocedure af waarbij de overige geslaagde kandidaten opgenomen worden in een wervingsreserve die gedurende drie jaar geldig blijft. 

De Dienst Architectuur en Vastgoed bestaat uit 5 teams (Projecten, Ontwerpen, Juridische ondersteuning, Vastgoed, Administratie architectuur) en 3 cellen (Duurzaamheid, Kwaliteit, Accountmanagers).

Om het team ontwerpen te versterken zijn we op zoek naar een tuin –en landschapsarchitect.

 

Het team Ontwerpen staat in voor:

– het realiseren van bouw-, verbouw- en infrastructuurprojecten, van opmaak programma van eisen tot oplevering
– projectmanagement van bouw-, verbouw- en infrastructuurprojecten
– opmaak van masterplannen
– verwerven, op punt houden en delen van specifieke bouw en infrastructuur gerelateerde kennis
– adviesverlening op vlak van projectmanagement, bouw en infrastructuur
– tekenopdrachten uitvoeren voor bouw-, verbouw- en infrastructuurprojecten en met betrekking tot inventaris

 

Wat zal je als tuin- en landschapsarchitect doen?

Je komt terecht in een team van 15 personen en zal als tuin –en landschapsarchitect dossiers en projecten voor groenaanleg, verhardingen, tuininrichtingen, landschapsinrichtingen beheren:

je maakt ontwerp –en aanbestedingsdossiers op van buitenaanlegwerken en neemt de rol van projectleider op je voor de verdere uitvoering van jouw dossiers: opvolging, planning, budgetcontrole, eindcontrole, enz.
je bent verantwoordelijk voor de grafische elementen voor jouw dossiers en de begeleiding van alle administratieve processen
je zorgt voor de opmaak van aanvraagdossiers in functie van stedenbouwkundige vergunningen
je ondersteunt de dienst op basis van je doorgedreven kennis van tuin- en landschapsarchitectuur bij het onderbouwen van beleidsbeslissingen
Daarnaast geef je deskundig advies rond alle onderdelen die voorkomen bij het instandhouden, vernieuwen en uitbreiden van het patrimonium. Door je vakkennis werk je vaak ook mee aan beheerplannen voor buitenruimten van andere instellingen en wordt je betrokken bij voorstudies en ramingen voor projecten in initiatiefase.

De volledige jobomschrijving vind je op de website van de provincie Antwerpen: https://www.provincieantwerpen.be/werken-bij-de-provincie/lopende-vacatures/tuin–en-landschapsarchitect.html

 

 

Praktisch

– solliciteren kan tot en met 16 september 2018 via onderstaande link (cv en motivatiebrief opladen in één document)
– vergoeding op B1 niveau
– voltijdse functie
– arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur
– bekijk onze extralegale voordelen en simuleer je salaris met de loonsimulator
– de selectie zal plaatsvinden op 1 en 2 oktober 2018

SOLLICITEER ONLINE