vacature | Boot & Dart Boomkwekerijen bvba zoekt een verkoper

In België is Boot & Dart actief middels een zelfstandige vestiging: Boot & Dart Boomkwekerijen BVBA en is op korte termijn op zoek naar een enthousiaste verkoper.

FUNCTIE

Het verkoopteam van Boot & Dart Boomkwekerijen bestaat totaal uit 14  verkopers welke actief zijn door heel Europa. Het team van Boot & Dart Boomkwekerijen BVBA bestaat uit twee verkopers die op dit moment kantoor houden in Boortmeerbeek en samen verantwoordelijk zijn voor de commerciële activiteiten op de Belgische markt.  In deze functie bent u verantwoordelijk voor het onderhouden van onze relaties en het actief werven van nieuwe klanten. U maakt zelfstandig afspraken met steden, gemeenten
en grootschalige groenvoorzieners en hoveniers.

U bezoekt deze relaties, geeft advies over plantmateriaal en verzorgt offertes voor een totaal pakket beplanting voor toepassing in stedelijk en landschappelijk groen. De functie is door het jaar heen afwisselend op de baan en op kantoor.

WIE ZOEKEN WIJ

U heeft minstens denkniveau van secundair onderwijs, kennis van bomen en heesters en de toepassing ervan. U bent commercieel aangelegd en vindt het leuk om te reizen.  Kennis van de Franse taal is een pré.

ONS AANBOD

We bieden u een functie in een jong team binnen een groeiend bedrijf met een goed salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een auto van de zaak. Verder een uitgebreid inwerkprogramma en opleidings mogelijkheden in een goede collegiale werksfeer. Tevens krijgt u de mogelijkheid u verder te ontwikkelen.

HOE TE REAGEREN

Durft u deze uitdagende functie bij ons ambitieuze bedrijf aan? Kijk dan op onze website www.bootendart.be of bel met dhr. J. de Vries: T 0031 6 5381 7240.
Uw sollicitatie zien wij graag tegemoet via email: pz@bootendart.be en zal vertrouwelijk behandeld worden.