Lezing | Henri Bava (Agence TER)

Deze herfst slaan CIVA en het departement Architectuur van de KU Leuven (Faculteit Ingenieurswetenschappen) de handen in mekaar om een reeks lezingen te organiseren over landschapsarchitectuur in Europa.  Een aantal voorname beoefenaars zullen er spreken over hun expertise en het ontwerpen in een stedelijke of urbaniserende context.

De reeks past in enerzijds in de MaHS-MaUSP postgraduaat-programma’s van de KU Leuven.  Anderzijds kaderen ze in de CIVA-tentoonstelling Designed Landscapes — Brussels 1775-2020 die opent op 16 november 2018. De lezing Living Grounds van Henri Bava (Agence TER) maakt hier onderdeel van uit.

Lezing in Engels

Afspraak:  vrijdag 26 oktober 2018, 20u00

KANAL-Centre Pompidou / HOUSE 3, Quai des Péniches, 1000 Brussel

Prijs:  gratis toegang / vul het formulier in om in te schrijven.

Een organisatie van CIVA.