Lezing | Sylvia Karres (karres+brands) – Change as Tradition

Aan de hand van haar eigen projecten en van het bureau Karres en Brands vertelt Sylvia Karres over haar grote fascinatie: transformatie in stad en landschap.  Wat zijn de structuren die door de tijd heen overeind blijven en hoe kunnen wij karakteristieken van vroeger op een nieuwe manier inzetten in onze hedendaagse projecten?

CIVA en KU Leuven organiseren een lezingenreeks over landschapsarchitectuur in Europa.  Een aantal voorname beoefenaars zullen er spreken over hun expertise en het ontwerpen in een stedelijke of urbaniserende context.

De reeks past in enerzijds in de MaHS-MaUSP postgraduaat-programma’s van de KU Leuven. Anderzijds kaderen ze in de CIVA-tentoonstelling Designed Landscapes — Brussels 1775-2020 die opent op 16 november 2018. 

Afspraak: vrijdag 9 november 2018 om 19u00

KU Leuven – Auditorium Mgr. Sencie Instituut

Taal: EN

Tickets: gratis toegang

Oragnisatie: CIVA en het departement Architectuur van de KU Leuven (Faculteit Ingenieurswetenschappen)