Groensafari langs Tiny Forests in Utrecht

Tiny Forests, kleine lapjes wildernis die in steeds meer steden opduiken, overal ter wereld. Ze hebben een verrassend positieve impact op biodiversiteit én ze brengen mensen samen. Op woensdag 15 mei neemt Daan Bleichrodt geïnteresseerden een hele dag met de fiets mee op sleeptouw door Utrecht.

Wil jij er ook mee aan de slag in je eigen stad of woonwijk?
Dan kan het zeker geen kwaad om eens bij de buren te gaan kijken. In Nederland is pionier Daan Bleichrodt al jaren bezig met Tiny Forests. Hij werd zelf opgeleid door Shubhendu Sharma, de uitvinder van Tiny Forests.
Op woensdag 15 mei neemt hij geïnteresseerden een hele dag met de fiets mee op sleeptouw door Utrecht.

Je bezoekt drie prachtige Tiny Forests in verschillende groeifases.
Zo kom je alles te weten over Tiny Forests en hoe je ze moet aanleggen. Op het einde van deze excursie ben je in staat om zelf een project rond Tiny Forests op poten te zetten. En heb je je groen-in-de-stad-netwerk weer uitgebreid.

Praktisch

Een bus vertrekt om 7u30 vanuit Antwerpen Berchem naar Utrecht. Lunch, versnaperingen, een huurfiets en een handboek Tiny Forest zijn allemaal inbegrepen in de prijs.

Inschrijven

Meer info

Een organisatie van Inverde.