Oproep | projecten Architectuurboek Vlaanderen N°14

In 2020 publiceert het Vlaams Architectuurinstituut de nieuwste editie van het tweejaarlijkse Architectuurboek Vlaanderen. Editie 2020 wordt de veertiende in deze reeks publicaties. VAI brengt de architectuurproductie in Vlaanderen en Brussel onder de aandacht, maar ook projecten van architecten uit Vlaanderen en Brussel in de wereld.
*** Deadline inzendingen verplaatst naar donderdag 14 maart 2019 ***

Voor het Architectuurboek Vlaanderen N°14 worden architecten, stedenbouwkundige ontwerpers, landschapsarchitecten, opdrachtgevers en anderen uitgenodigd om projecten van bijzondere architecturale kwaliteit in te zenden.

Inzendingen moeten uiterlijk donderdag 14 maart 2019 opgeladen worden. Kom hier alles te weten hoe je projecten indient.

Een organisatie van Vlaams Architectuurinstituut.