Vacature | Abscis zoekt stedenbouwkundige – landschapsarchitect (M/V/X)

Abscis Architecten is op zoek naar een nieuwe collega. Ben jij een junior stedenbouwkundig ontwerper/landschapsarchitect (m/v/x) met een sterke aanleg voor duurzame concepten op verschillende schaalgroottes? Kan jij je visie van ontwerp tot uitvoering naar voor brengen via sterke grafische presentaties die weten te overtuigen?

We zoeken iemand met een waaier aan capaciteiten die past binnen ons bureau met verschillende soorten ontwerpen en disciplines. Alle gebruikelijke informaticaprogramma’s zitten jou in de vingers en vlotte communicatie naar collega’s, klanten en partners is vanzelfsprekend. Een passie voor originele, duurzame ontwerpen is je drijfveer en je kan vlot werken binnen projectteams maar ook zelfstandig kan je opdrachten tot een goed einde brengen. Enkele jaren ervaring is een pluspunt.

In ruil kom je terecht in een fantastisch team met enthousiaste collega’s. Je werkt aan afwisselende, boeiende projecten en maakt de verschillende stadia van een project mee. Je wordt correct verloond en we staan er op dat iedereen kan evolueren en doorgroeien binnen zijn veld van expertise.

INTERESSE:

e-mail: t.a.v. Sofie Eggermont, info@abscis.be
per post: Abscis Architecten, t.a.v. Sofie Eggermont, J.-B. de Ghellincklaan 2, 9051 Sint-Denijs-Westrem