Het eerste netwerkmoment van Groeistof voor professionals uit de ecologische groensector

Ecologisch gedachtegoed verdient een prominente plaats in tuinen en landschappen. De urgentie is hoog. Biodiversiteit gaat immers fors achteruit. Daarom richtten zes Vlaamse partners Groeistof op. Op dinsdag 18 februari om 19u organiseert Groeistof het eerste netwerkmoment in het Proefcentrum voor Sierteelt (PCS) in Destelbergen.

Het lerend netwerk Groeistof wil professionals uit de ecologische groensector ondersteunen. Op een Facebookgroep, netwerkmomenten en kennisdagen worden kennis en ervaringen uitgewisseld met andere professionals uit de ecologische groensector. Zo gaan we samen nog beter aan de slag om een duurzame, ecologische ruimte te creëren.

Op dinsdag 18 februari om 19u organiseert Groeistof het eerste netwerkmoment in het Proefcentrum voor Sierteelt (PCS) in Destelbergen. Op het netwerkmoment ontmoet je andere professionals uit de ecologische groensector. Het wordt een leerrijke avond vol inspiratie en uitwisseling.

Deelname is gratis, maar om alles in goede banen te leiden, vraagt de Groeistof-ploeg wel vooraf in te schrijven.

Bekijk alle info en schrijf je in.

PRAKTISCHE INFO

Wanneer?
Dinsdag 18 februari 2020

Waar vindt het netwerkmoment plaats?
Proefcentrum voor Sierteelt, Schaessestraat 18 in Destelbergen. Wie interesse heeft om te carpoolen, kan dit laten weten via de Facebookgroep.

Breng wat fotomateriaal mee van jouw werk (of ander relevant materiaal).

Planning
Welkom vanaf 19u, we starten om 19u30
We sluiten rond 21u30 af bij een drankje

Prijs
Deelname is gratis, maar om alles in goede banen te leiden, vragen we je wel vooraf in te schrijven.

Voor wie?
Ben je een tuin- of landschapsontwerper, -architect, -aannemer of adviseur die het ecologisch gedachtegoed willen uitdragen via jouw werk? Ben je kweker of teler van ecologisch plantgoed of lid van een vereniging of instelling die deze professionals wil ondersteunen? Dringend tijd om elkaar beter te leren kennen en ruimte te maken voor ontmoeting, inspiratie en uitwisseling.

Ben je al lid van onze Facebookgroep?

De eerste stap van Groeistof is uitwisseling via een Facebookgroep. Bedoeling is dat we zoveel mogelijk professionals uit de ecologische groensector via dit platform met elkaar in contact brengen. Wil je op de hoogte blijven van onze initiatieven en bijleren van professionals? Word dan lid van onze Facebookgroep. Nadat je 2 vragen beantwoord hebt, zal je toegelaten worden.

Groeistof is een initiatief van 6 Vlaamse partners: Inverde, Springzaad.be vzw, Centrum Duurzaam Groen vzw, Velt vzw, Proefcentrum voor Sierteelt (PCS) vzw en Kubiekeruimte vzw. Ook Wilde Weelde ondersteunt dit initiatief vanuit Nederland.