Vacature | Coach Tuinen en Groen

De provincie Vlaams-Brabant werkt samen met de vijf Vlaams-Brabantse afvalintercommunales aan meer biodiverse, klimaatbestendige en afvalarme tuinen in Vlaams-Brabant. Voor dit samenwerkingsverband zoeken de projectpartners een Coach Tuinen en Groen.

Taken

 • draagt het provinciaal Leve de Tuin project uit en is binnen de afvalintercommunales het eerste aanspreekpunt voor burgers, gemeenten en organisaties die informatie willen rond biodiverse, klimaatbestendige en afvalarme tuinen.
 • helpt de provincie en intercommunales met hun beleid en de communicatie rond biodiverse, klimaatbestendige en afvalarme tuinen.
 • bouwt een netwerk uit van partners bij gemeentebesturen, organisaties, voorzieningen, scholen en vrijwilligers.
 • sensibiliseert actief op stands, evenementen of infobeurzen rond tuinieren en groenbeheer en geeft uitleg over het Leve de Tuin-project.

Profiel

 • heeft een sterke achtergrond in ontwerp, aanleg, onderhoud en ecologie van tuinen door opleiding (bv. tuin- of landschapsarchitect) of door ervaring.
 • kan beleidsdoelstellingen gemakkelijk vertalen naar praktische en haalbare tuintips.
 • is een inspirerende communicator en kan enthousiast uitleg geven aan stands, workshops of adviesmomenten.
 • is een netwerker die snel contacten kan leggen binnen heel diverse organisaties en fora.
 • kan zelfstandig werken en is niet bang om de handen uit de mouwen te steken.
 • is bereid om regelmatig ’s avonds of in het weekend te werken (compensatie voorzien)
 • heeft een rijbewijs B en beschikt over een eigen wagen.

Wij bieden een contract van onbepaalde duur op niveau bachelor verloning op basis van barema, ervaring kan worden meegenomen een gunstige verlofregeling, maaltijdcheques, hospitalisatie- en pensioenverzekering ruimte voor zelfstandigheid en innovatief werk in een stimulerende werkomgeving tewerkstelling in Zaventem of Vilvoorde (met frequente verplaatsingen binnen de provincie Vlaams- Brabant)

We verwachten jouw sollicitatie met motivatiebrief en cv ten laatste op 7 maart 2020 bij Jan Buysse, directeur Interza via jan.buysse@interza.be . Wil je graag meer info over de job, contacteer dan Jan Buysse van Interza (02 721 07 31) of Dirk Buysse van de provincie Vlaams-Brabant (016-26 72 84 ).
De aanwervingsprocedure bestaat uit een preselectie op basis van CV en kennismakingsgesprek, gevolgd door een jurygesprek met voorafgaande opdracht. Dit jurygesprek zal plaats vinden op donderdag 2 april 2020.