Vacature | tuin- en landschapsarchitect

Plant en Houtgoed is op zoek naar een enthousiaste en creatieve ontwerper die in eerste instantie onze tuin- en landschapsprojecten mee kan uitwerken.
Hiervoor kunnen zowel pas afgestudeerden als mensen met eerste werkervaringen kandideren.

Je werkt in ons ontwerpteam samen met een landschapsarchitect, bioloog, ecoloog en architect. Daarnaast werk je ook reeds in de ontwerpfase samen met onze arbeiders die vanuit hun praktische kennis ook een belangrijke bijdrage hebben in bepaalde aspecten van onze ontwerpen.
We vormen een hechte jonge groep die vanuit onze verschillende invalshoeken veel van elkaar kunnen leren. We begeleiden en ondersteunen je dan ook graag waar nodig om snel door te groeien als projectlead voor de tuinprojecten.
Naargelang de noden zal je ook ingezet worden bij meer publiekgerichte ontwerpen of
schoolprojecten waarbij je op termijn ook hierin kan doorgroeien. Hiervoor werk je samen met architecten en ontwerpteams in binnen- en buitenland. Een goede kennis van Engels en Frans is noodzakelijk. Wij werken met AutoCAD, InDesign, Photoshop en Sketch-Up.

HOE
Een positieve ingesteldheid, ook met wisselende werkdruk en deadlines, zijn je intrinsieke
eigenschappen. We willen iemand die graag deel uitmaakt van een team en feedback op een positieve manier interpreteert, maar die ook zelfstandig en proactief ondernemend is, iemand die klantgerichtheid is met een gezonde dosis ondernemerschap.


WAAR
We werken vanuit onze boerderij in Overijse waar we een experimentele en huiselijke realiteit trachten aan te moedigen, met de ontwerpstudio, onze ateliers, dieren, testzones, kwekerij en serres.

JOB
We bieden een marktconforme verloning en doorgroeimogelijkheden. Inspraak en bijsturing van je jobinhoud volgens je interesses en talenten zijn vanzelfsprekend.

SOLLICITEREN
Stuur je CV, porfolio en motivatie naar info@plantenhoutgoed.be
www.plantenhoutgoed.be
@plantenhoutgoedbvba
@aboutplantsbvba