Kubiekeruimteactiviteit | Online-lezing met Kenniscentrum tuin+

Het Kenniscentrum zal spreken over de rol van onderzoek in de landschapsarchitectuur en hoe het zelf die rol invult. Dat zal gebeuren aan de hand van een concrete case, klimaatwijk Don Bosco, uitgevoerd in opdracht van de provincie Vlaams-Brabant.

In deze case ging het Kenniscentrum samen met studenten van de bacheloropleiding Landschaps- en tuinarchitectuur op zoek naar klimaatgerichte, integrale ontwerpoplossingen voor de wijk en werkte het een procesmatige aanpak uit om die oplossingen op het terrein te realiseren.

Sprekers zijn: Paul Verschueren (senior onderzoeker), Geert Meysmans (structureel onderzoeker) en Katrien Hoebeke (projectmedewerker).

PRAKTISCH

Afspraak: dinsdag 23 maart
Omwille van de coronamaatregelen gaat de lezing online door.  Start om 19.00 uur.

Deelname
leden Kubiekeruimte: gratis
niet-leden: 5 Euro
studenten (hogeschool of universiteit): gratis 

Inschrijving door invulling van het INSCHRIJVINGSFORMULIER 

De lezing gebeurt met Teams. De link met toegang tot de lezing wordt bezorgd op de dag van de lezing na inschrijving en betaling van het eventuele inschrijvingsgeld.  De lezing zal opgenomen worden.  Bij inschrijving geef je toestemming dat je naam en gezicht in de opname weergegeven kan worden.

Opmerkingen en vragen kunnen tijdens de lezing gesteld worden met de ‘Vergaderchat’ in Teams.

Meer info: info@kubiekeruimte.be