Webinar Groeistof ‘Bloembollen: ecologisch of biologisch?’

Foto: © PCS

Bloembollen worden meer en meer toegepast in tuinen en openbaar groen. Ze geven reeds vroeg in het voorjaar kleur aan onze leefomgeving en leveren bovendien nectar en pollen aan bestuivende insecten wanneer er weinig ander voedsel beschikbaar is.

Tijdens deze webinar wordt de discussie geopend over wat gewone, biologische en/of ecologische bloembollen nu precies zijn, welk aanbod er beschikbaar is en waarom en wat wilde bolplanten zijn. Vanuit de tuinaanleg worden ook ervaringen gedeeld hoe je bloembollen best kan toepassen.

Deze webinar kadert in Groeistof, een lerend netwerk voor ecologische tuin- en landschapsontwerpers, -architecten, adviseurs, kwekers en verenigingen die het ecologisch gedachtegoed ondersteunen. Meer info op www.facebook.com/groups/groeistof.