Lidmaatschap

Kubiekeruimte wil inspelen op de actualiteit, haar leden informeren en laten discussiëren, werken aan visievorming en aanzetten tot actie.  Jij kan deel (blijven) uitmaken van de dynamische en veelzijdige groep die Kubiekeruimte is, door lid te worden of je jaarlijks lidmaatschap te vernieuwen en hiermee onze dagelijkse werking te ondersteunen.

Naast gratis deelname aan de activiteiten* ter waarde van ca. 20 euro (basisprijs daguitstap) en ca. 10 euro (basisprijs lezing), word je geïnformeerd over al onze activiteiten via de website, Facebook en digitale uitnodigingen.
(* met uitzondering van buitenlandse activiteiten of activiteiten met restaurantbezoeken)

We bieden verschillende lidmaatschapsformules aan. Dit zijn de mogelijkheden:

INDIVIDUEEL

Persoonlijk lidmaatschap : 40,00 Euro |  het lidmaatschap is persoonlijk en op naam.

Student lidmaatschap 10,00 Euro | mits voorleggen studentenkaart.

Gratis lidmaatschap | aan afgestudeerden tuin- en landschapsarchitectuur in 2019 bieden we één jaar gratis lidmaatschap aan in 2020 als kennismaking.

Steunend lidmaatschap: 100,00 Euro | de lijst van steunende leden zal vermeld worden op onze website.

Overschrijving van lidmaatschapsbijdrage op het rekeningnummer van Kubiekeruimte vzw: BE88 0015 8287 9241 , met vermelding van de naam van het lid. De factuur ontvang je na betaling.

JA, ik word lid van Kubiekeruimte (individueel)

Gecombineerd lidmaatschap BVTL + Kubiekeruimte:  175,00 Euro | je wordt automatisch ook Kubiekeruimte-lid (niet omgekeerd).  Inschrijving en betaling verloopt via BVTL: e-mail: lidmaatschap@bvtl.be   Meer info: https://www.abajp.be/nl/de-vereniging/word-lid-van-de-vereniging/

.

.

GROEPSLIDMAATSCHAP (bedrijven, overheidsbesturen, scholen etc.)**
35,00 Euro/lid | vanaf 3 aangesloten leden (op naam)
30,00 Euro/lid | vanaf 6 aangesloten leden (op naam)

** Bij activiteiten waarbij het aantal deelnemers beperkt is, zullen maximaal 4 deelnemers per organisatie met een groepslidmaatschap mogen deelnemen.

Activiteiten zoals studiereizen zijn voorbehouden aan leden. Om aan dergelijk evenement te kunnen deelnemen zal een volledig lidmaatschapsbijdrage worden aangerekend (40,00 Euro)

Overschrijving van lidmaatschapsbijdrage op het rekeningnummer van Kubiekeruimte vzw: BE88 0015 8287 9241 , met vermelding van de naam van het lid.  De factuur ontvang je na betaling.

JA, wij worden lid van Kubiekeruimte (groep)

.

.

Facturen worden opgemaakt vanaf een bedrag van 25,00 Euro.